Vieglās automašīnas sadursmē ar kravas auto iet bojā jauns vīrietis

Šodien uz Ventspils-Kuldīgas-Saldus šosejas vieglās automašīnas un kravas transporta līdzekļa frontālā sadursmē gājis bojā 1989.gadā dzimis vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Traģiskā autoavārija notikusi autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus 28.kilometrā. Bojā gājušais ir vieglās automašīnas "Audi 80" vadītājs, kurš, dodoties Ventspils virzienā, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur notikusi frontāla sadursme ar kravas automašīnu.

Vīrietis miris notikuma vietā. Citu pasažieru vieglajā automašīnā nav bijis. Kravas automašīnas vadītājs negadījumā traumas nav guvis.

Latvijā

Seksuālā uzmākšanās Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijā notiek arvien intensīvāk – to acīmredzot vēlas pateikt Kultūras ministrija, iesniedzot valdībā lūgumu pārdalīt finansējumu dažādu izdevumu segšanai. Un viens no tiem ir: novirzīt Mūzikas akadēmijai 397 959 eiro, lai varētu īstenot vardarbības novēršanas pasākumus. Vienīgi – vairs nav saprotams, kurš kuram uzmācas: pasniedzēji studentiem vai studenti pasniedzējiem? Varbūt visi visiem un vienlaikus?

Svarīgākais