Platones pagastā notikusi smaga autoavārija, viens cilvēks gājis bojā

© zz.lv

Vakar ceļu satiksmes negadījumā Platones pagastā uz ceļa Jelgava-Eleja gājis bojā automašīnas "BMW 525" vadītājs, savukārt vēl divi vīrieši ievietoti slimnīcā ar smagām traumām.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka pašlaik notikušā apstākļi vēl tiek skaidroti, taču policija pieļauj, ka notikusi frontālā sadursme, ziņo portāls ZZ.lv.
 
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele ziņo, ka informāciju par avāriju VUGD saņēma pulksten 20.08, notikuma vietā strādāja apmēram stundu. Ugunsdzēsēji glābēji no avarējušajām automašīnām atbrīvoja trīs vīriešus, kā arī veica ceļa braucamās daļas sakopšanas, jo uz tā bija izlijusi eļļa un atradās mašīnu atlūzas.

Negadījuma vietā mira 1972.gadā dzimis BMW vadītājs, savukārt pasažieris – 1964.gadā dzimis vīrietis – ar politraumām nogādāts slimnīcā. Līdzīga diagnoze ir arī 1971.gadā dzimušam "Audi" vadītājam.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais