Aizdomās par narkotiku tirdzniecību policija aiztur taksistu

© f64

Pēc ilgstošas izmeklēšanas Rīgas policistiem aizdomās par nelikumīgu narkotisko vielu tirdzniecību vakar izdevies aizturēt kādu taksometra vadītāju.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Daiga Kondrāte, trešdien, 26.septembrī, Rīgā, Bāriņu ielā, policisti aizturēja kādu privāto taksometra vadītāju, kurš, iespējams, bija narkotisko vielu reibumā.

Likumsargi vīrieša automašīnā atrada vienu iepakojumu narkotiskās vielas, kas saskaņā ar ekspertīzes slēdzienu saturēja vairāk nekā 0,5 gramus metamfetamīna.

Kā atzina Kondrāte, Rīgas policijas darbiniekiem jau iepriekš bija informācija par to, ka aizdomās turētais, iespējams, veic narkotiku tirdzniecību savā automašīnā, ar kuru viņš vienlaikus arī pārvadā cilvēkus kā taksists.

Aizturētais ir dzimis 1975.gadā un jau agrāk sodīts par noziedzīgām darbībām. Vīrietis savu vainu narkotiku tirdzniecībā noliedz. Pret viņu sākts kriminālprocess par neatļautu narkotisko vielu tirdzniecību.

Latvijā

Tiesa nolēma prasību apmierināt daļēji un piedzīt no Brunovska par labu Balderim-Sildedzim aizdevumu 4 041 323 eiro un likumiskos nokavējuma procentus 176 979 eiro apmērā, kā arī tiesas izdevumus 37 478 eiro. Kopumā Brunovskim būtu jāsamaksā 4 255 782 eiro, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais