Lokalizēts ugunsgrēks autoservisā pie Ķengaraga

Šodien plkst.15.21 ir izdevies lokalizēt ugunsgrēku, kas izcēlās kāda autoservisa angārā Rīgā, Rencēnu ielā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inga Vetere.

Tas nozīmē, ka liesmu tālākas izplatīšanās draudi vairs nepastāv, taču ugunsdzēsēji turpina strādāt notikuma vietā.

Ugunsgrēkā cietis aptuveni 50 gadus vecs vīrietis, kurš saindējies ar dūmiem un apdedzinājis rokas. Viņš evakuējies paša spēkiem jau pirms ugunsdzēsēju ierašanās. Patlaban vīrietis nodots mediķiem.

Angāra iekšpusē ir sadegušas piecas automašīnas, bet pie angāra ārpusē - vēl divas. Pats angārs izdedzis aptuveni 250 kvadrātmetru platībā.

Kā ziņots, izsaukumu uz šo ugunsgrēku VUGD saņēma plkst.14.40. Uz notikuma vietu nekavējoties devās piecas ugunsdzēsēju autocisternas, vienas autokāpnes un viens ūdensvedējs.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, ugunsgrēka dzēšanas darbu dēļ no plkst.15.15 Rencēnu ielā bija slēgta satiksme, bet kopš plkst.16.10 transportlīdzekļu kustība ir atjaunota.

Latvijā

Šodien Jelgavas novada Brankās, "Branku brančotavā", notiks seminārs pašvaldību speciālistiem, kurā par civilās drošības un aizsardzības stiprināšanas jautājumiem stāstīs Ukrainas pilsētas Malinas mērs Oleksandrs Sitailo, aģentūru LETA informēja Zemgales plānošanas reģionā.

Svarīgākais