Baldonē motocikls saduras ar velosipēdu

Vakar Baldonē velosipēda un motocikla sadursmē traumas guva abu transportlīdzekļu vadītāji.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rīgas ielā velosipēds, ar kuru brauca 1979.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar motociklu "Kawasaki", kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā alkohola reibumā nogādāts motocikla vadītājs. Avārijā cieta arī velosipēdists, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaists mājās.

Savukārt Jūrmalā, Strēlnieku prospektā, 1988.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mercedes-Benz C220", nobrauca no ceļa, lai izvairītos no uzbraukšanas gājējam, tad ietriecās apgaismes stabā un kokā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 26 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, 18 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais