Tadaiķu pagastā, iespējams, ar alkoholu saindējušies un miruši divi jauni vīrieši

Durbes novada Taidaiķu pagasta Lieģos, iespējams, saindējoties ar alkoholu, miruši divi jauni vīrieši.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga, 9.septembra vakarā 1987. un 1988.gadā dzimušo vīriešu nāvi kādā dzīvoklī konstatējuši neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi.

Ārēji redzami miesas bojājumi vīriešiem nav konstatēti. Noskaidrots, ka abi vīrieši pirms tam kopīgi lietojuši alkoholiskos dzērienus.

Policija sākusi kriminālprocesu, kurā noskaidros notikušā apstākļus. Nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu jauno vīriešu nāves cēloni.

Latvijā

Pirms divām nedēļām, 7. septembrī, Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokrita Krievijas bezpilota lidaparāts ar 50 kilogramu sprāgstvielu lādiņu. Par šo incidentu Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) paziņoja tikai svētdienas pievakarē. Pirmdienā tika sarīkota preses konference, kurā atbildīgās amat/militārpersonas centās paskaidrot, kas noticis un kāpēc šis drons nav ticis notriekts. Sabiedrības vērtējums par šo skaidrojumu – nepārliecinoši.

Svarīgākais