Gulbenes novadā avārijā gāja bojā motocikla vadītājs

Vakar Gulbenes novadā avārijā gāja bojā kāds 31 gadu vecs motocikla vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Vireši-Dūre-Lejasciems 24.kilometrā 1981.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motocikla vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Motocikla vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Rīgā, Krasta ielā, 1983.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW" notrieca gājēju, 2009.gadā dzimušu meiteni, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 18 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais