Rīgā kravas mašīna ar piekabi aizķer vieglo auto un apgāž to uz jumta

Šorīt Rīgā, starp Atgāzeni un Mārupi, kāda kravas automašīna ar piekabi aizķērusi vieglo auto, kas sadursmes rezultātā apgāzies uz jumta.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Daiga Kondrāte, pēc plkst.8 K.Ulmaņa gatves un O.Vācieša ielas krustojuma rajonā kravas automašīnas vadītājs, pārkārtojot savu spēkratu no otrās joslas pirmajā, nepamanīja pa pirmo joslu braucošo vieglo automašīnu "Nissan Sunny" un aizķēra to ar piekabi.

Sadursmes rezultātā vieglais auto tika nogrūsts no ceļa braucamās daļas un apgāzās uz jumta, taču tā vadītājs bija piesprādzējies, tāpēc nekādas traumas viņš neguva, pastāstīja Kondrāte.

Avārijas vietā šorīt uz neilgu brīdi bija daļēji slēgta satiksme.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais