Jūrmalā avārijā cietuši divi bērni

Vakar Jūrmalā pēc automašīnas apgāšanās cietuši divi nepilngadīgie, kuri atradās transportlīdzeklī.Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Vikingu ielā, Jūrmalā, 1976.gadā dzimusi sieviete, vadot mikroautobusu "VW Transporter", nobrauca no ceļa, ietriecās kokā, pēc kā automašīna apgāzās uz sāniem.

Negadījumā cieta divi transportlīdzekļa pasažieri - 2004.gadā dzimusi meitene, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā, un 2007.gadā dzimis puisis, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaists mājās.

Savukārt Jūrmalā, Asaru prospektā, 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu "Kawasaki", lai izvairītos no sadursmes ar automašīnu "Ford Focus", kura veica apgriešanās manevru, nokrita uz ceļa. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un 1993.gadā dzimusi motocikla pasažiere.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 26 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, 18 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais