Policija aiztur vīrieti aizdomās par divu velosipēdu zādzībām

Pagājušajā piektdienā Rīgas policijas darbinieki aizturēja agrāk sodītu vīrieti aizdomās par divu velosipēdu zādzībām no kāda tirdzniecības centra stāvvietas.

17.augustā Rīgas policijas ekipāža devās uz izsaukumu Brīvības gatvē. Kāda tirdzniecības centra apsardzes darbinieki veikala stāvvietā aizturēja vīrieti aizdomās par mēģinājumu nozagt velosipēdu. Policisti notikuma vietā aizturēja 1977.gadā dzimušu vīrieti.

Vēlāk likumsargi noskaidroja, ka tajā pašā vietā pirms neilga laika aizdomās turamais vienu velosipēdu jau bija nozadzis un vēlāk nāca pakaļ otram, taču veikala apsardze viņu aizturēja.

Pret aizturēto vīrieti sākts kriminālprocess par zādzību. Viņš jau agrāk tiesāts par dažādiem likumpārkāpumiem. Policisti turpina izmeklēšanu.

Latvijā

Gadījums, kad privātā biznesa augstskola "Turība" paudusi neizpratni par to, kāpēc Rīgas Tehniskajai universitātei (RTU) ekskluzīvi piešķirta nauda augstākā līmeņa ierēdņu apmācībai, norāda uz nepieciešamību atvērt diskusiju par to, kurām augstākās izglītības iestādēm ir iespējas saņemt konkrētus valsts pasūtījumus, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Svarīgākais