Neretas novadā pēc sadursmes ar auto gājis bojā velosipēdists

Vakar no rīta Neretas novada Pilskalnes pagastā pēc sadursmes ar vieglo automašīnu gājis bojā velosipēdists, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.Negadījums noticis plkst.8.35.

Ar velosipēdu braucis 1972.gadā dzimis vīrietis, bet viņš notriekts ar automašīnu "Audi A3", kuru vadījis 1948.gadā dzimis vīrietis. Riteņbraucējs miris notikuma vietā.

Aizvadītajā diennaktī notriekti vēl divi velosipēdisti, tai skaitā viens bērns.

Ap plkst.9.05 Daugavpils novada Naujenes pagasta Vecstropos ceļa Daugavpils-Rēzekne 133.kilometrā 1962.gadā dzimis vīrietis, vadot autobusu "MAN UL 353", notrieca aptuveni 40 gadu vecu velosipēdisti, kura ar smagām traumām tika nogādāta reanimācijā.

Savukārt neilgi pēc plkst.15 Rīgā, Kleistu ielā, 1939.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz", uzbrauca velosipēdistam - 2004.gadā dzimušam zēnam, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no slimnīcas tika palaists mājās.

Tikmēr Rīgā, Tallinas ielā, 1957.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mazda", uzbrauca 1995.gadā dzimušam gājējam - puisim, kurš šķērsoja brauktuvi neatļautā vietā. Jaunietis nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, 37 no tiem notikuši Rīgā un Rīgas reģionā. Pirmdien avārijās uz Latvijas ceļiem gājis bojā viens cilvēks, bet cietuši 12.

Svarīgākais