Aizdomās par slepkavību Vilces pagastā aiztur iepriekš tiesātu personu

Saistībā ar nedēļas nogalē Jelgavas novada Vilces pagastā atrasto 79 gadus veca vīrieša līķi ar vardarbības pazīmēm policija aizturējusi par slepkavību aizdomās turamo.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka 1981.gadā dzimušu vīrieti, kurš iepriekš tiesāts par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, aizturējuši Valsts policijas un Jelgavas novada Pašvaldības policijas darbinieki.

Vīrietim piemērots aizdomās turamā statuss, viņš atrodas īslaicīgās aizturēšanas vietā, tiesa vēl lems par drošības līdzekļa piemērošanu.

Sākts kriminālprocess par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu – slepkavību, par ko var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Jau ziņots, ka Vilces pagastā svētdien atrasts 1933.gadā dzimušā vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Vīrietis dzīvību zaudējis laikā no piektdienas pulksten 18.30 līdz svētdienas pulksten 16.20.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais