Rīgas policija likvidē "točku" Maskavas ielā

Vakar, 25.jūlijā Rīgas policijas darbinieki veica kratīšanu kādā dzīvoklī Maskavas ielā un atrada nelegālo alkoholu un cigaretes, kā arī aizturēja vienu personu aizdomās par nelegālās preces tirdzniecību.

Trešdien, likumsargi, pārbaudot iepriekš saņemtu informāciju, veica kratīšanu kādā dzīvoklī Maskavas ielā. Policisti atrada 8 litrus caurspīdīgu vielu ar alkoholam raksturīgo smaku, 540 cigaretes un divas kannas ar, iespējams, spirta paliekām.

Notikuma vietā aizdomās par nelegālā alkohola un cigarešu tirdzniecību policisti aizturēja 1981.gadā dzimušu vīrieti. Viņš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Rīgas policijā par iepriekš minēto adresi bija sākts kriminālprocess un veikta izmeklēšana, par šo vietu ziņoja arī iedzīvotāji atzīmējot to Valsts policijas mājas lapā atrodamajā "Točku kartē." http://www.ic.iem.gov.lv/gis2/index.php

Pret aizdomās turamo vīrieti sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana. Policija atgādina, ka arī turpmāk pievērsīs pastiprinātu uzmanību nelegālā alkohola un cigarešu tirdzniecības apkarošanai.

Latvijā

Pirms divām nedēļām, 7. septembrī, Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokrita Krievijas bezpilota lidaparāts ar 50 kilogramu sprāgstvielu lādiņu. Par šo incidentu Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) paziņoja tikai svētdienas pievakarē. Pirmdienā tika sarīkota preses konference, kurā atbildīgās amat/militārpersonas centās paskaidrot, kas noticis un kāpēc šis drons nav ticis notriekts. Sabiedrības vērtējums par šo skaidrojumu – nepārliecinoši.

Svarīgākais