Šorīt Jūrmalā avarējušais BMW, iespējams, traucies ātrāk par 150 kilometriem stundā

© Delfi.lv

Automašīna BMW, kurai šorīt Jūrmalā avarējot gāja bojā 45 gadus vecs Lietuvas pilsonis, iespējams, traukusies ar ātrumu, kas lielāks par 150 kilometriem stundā.

Par to liecina sākotnējā notikuma vietas apskate, taču precīzi negadījuma apstākļi tiks skaidroti pēc avārijas sāktajā kriminālprocesā,  informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Pagaidām arī nav zināms, vai automašīnas vadītājs bija sēdies pie stūres skaidrā prātā vai reibumā, piebilda Sadovskis.

Kā ziņots, šorīt ap plkst.5.45 Jūrmalā, Mellužu ielā, 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW 530", pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Koks pēc trieciena nogāzās. Automašīnas vadītājs no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Latvijā

Seksuālā uzmākšanās Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijā notiek arvien intensīvāk – to acīmredzot vēlas pateikt Kultūras ministrija, iesniedzot valdībā lūgumu pārdalīt finansējumu dažādu izdevumu segšanai. Un viens no tiem ir: novirzīt Mūzikas akadēmijai 397 959 eiro, lai varētu īstenot vardarbības novēršanas pasākumus. Vienīgi – vairs nav saprotams, kurš kuram uzmācas: pasniedzēji studentiem vai studenti pasniedzējiem? Varbūt visi visiem un vienlaikus?

Svarīgākais