Policija sāk pārbaudi par ģimenes strīdu Kurzemes reģiona priekšnieka Artūra Vaiteika ģimenē

Valsts policijas Iekšējās drošības birojs sācis dienesta pārbaudi saistībā ar Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka Artūra Vaiteika ģimenes konfliktu.

Tā ziņo portāls apollo.

Kā nra.lv jau ziņoja, novembra sākumā Liepājas iecirknī saņemts izsaukums uz skandālu dzīvoklī, kur domstarpības izcēlušās starp Vaiteiku un viņa dzīvesbiedri Kurzemes apgabaltiesas Krimināllietu tiesas kolēģijas tiesnesi Vinetu Vaiteiku.

Gan policijas priekšnieks, gan arī viņa sieva uzrakstīja policijai iesniegumus, apsūdzot viens otru miesas bojājumu nodarīšanā.

Iekšējā drošības biroja priekšnieka vietniece Iveta Smoča aģentūrai BNS sacīja, ka birojs veiks dienesta pārbaudi, kurā izvērtēs Vaiteika kā policijas darbinieka rīcību un paralēli tam arī izvērtēs, vai ir pamats sākt kriminālprocesu pēc Vaiteika un viņa sievas iesnieguma.

Latvijā

Latvijas pilsonis, miljardieris Pjotrs Avens vērsies ar iesniegumu Valsts policijā, lūdzot sākt kriminālprocesu pret nesen Latvijas pilsonību ieguvušo Dmitriju Savinu par apzināti nepatiesu izdomājumu tīšu izplatīšanu un neslavas celšanu, aģentūru LETA informēja Avena pārstāvji.