Rīgas policisti likvidē nelegālā alkohola tirdzniecības vietu Laboratorijas ielā

Vakar Rīgā policijas darbinieki, veicot sankcionētu kratīšanu dzīvesvietā, aizturēja kādu sievieti aizdomās par nelikumīgu nelegālā alkohola un cigarešu tirdzniecību.

Otrdien likumsargi veica pārbaudi vienā no Laboratorijas ielas dzīvokļiem. Iepriekš Rīgas policijā bija saņemta informācija un sākts kriminālprocess par nelegālu alkohola tirdzniecību minētajā adresē.

Notikuma vietā policisti aizturēja 1955.gadā dzimušu sievieti un atrada 80 Baltkrievijas marķējuma cigaretes un 11,5 litrus šķidruma ar alkoholam raksturīgo smaku, kura sastāvu noteiks ekspertīzē.

Aizturētā sieviete agrāk administratīvi sodīta par līdzīgiem likumpārkāpumiem. Kriminālprocesa ietvaros par nelikumīgu alkohola un cigarešu tirdzniecību un glabāšanu likumsargi turpina izmeklēšanu.

Latvijā

Kādus auto izvēlas Latvijas iedzīvotāji? Kāds ir mašīnu vidējais vecums? Un kas attur iegādāties šobrīd plaši popularizētos elektroauto, kuru iegādi atbalsta arī valsts? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz nesen veikts pētījums, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.