Laulātie savā dzīvoklī atrod iereibušu zagli

Pagājušās nedēļas brīvdienās kādam laulātajam pārim nācās pārdzīvot visai nepatīkamus mirkļus, kad viņi nakts laikā savā dzīvoklī sastapa iereibušu sievieti, kura mēģinājusi kaut ko nozagt.

Sestdien ap plkst.4.30 policijas darbinieki aizdomās par dzīvokļa apzagšanu dzīvoklī Ķekavā, Gaismas ielā, aizturēja 1960.gadā dzimušu sievieti.

Stāsts ir visai nepatīkams laulātajam pārim, kuri vakarā bija aizmirsuši aizslēgt sava dzīvokļa durvis, bet pamodās no dīvainām skaņām. Gājuši lūkoties, kas notiek viņu mājā, un ieraudzījuši priekštelpā rosāmies kādu sievieti. Viņi izsauca policiju, kurai apgalvojuši, ka no dzīvokļa pazudušas kādas lietas.

Savukārt aizturētajai par notikušo ir cita versija. Proti, viņa tajā vakarā kopā ar kādu vīrieti lietojusi alkoholiskos dzērienus, bet tad abi izšķīrušies, un sieviete gājusi pie draudzenes. Būdama iereibusi, sieviete esot sajaukusi durvis.

Visas šīs versijas kriminālprocesa par zādzību izmeklēšanas gaitā pārbaudīs policija. Aizturētā sieviete iepriekš nav bijusi sodīta.