Automašīna ietriecas neapdzīvotā mājā

Vakar Preiļu novadā vieglā automašīna nobrauca no ceļa un ietriecās neapdzīvotā mājā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Preiļi-Rožupe 1.kilometrā 1985.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Ford Mondeo", neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un ietriecās neapdzīvotas mājas stūrī. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar traumām slimnīcā nogādāta automašīnas vadītāja un pasažieri - 2007.gadā dzimis zēns un 2005.gadā dzimusi meitene.

Savukārt Līvānos, Lāčplēša ielā, 1970.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A4" notrieca 2005.gadā dzimušu zēnu, kurš pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas. Bērns ar traumām nogādāts slimnīcā.

Ozolnieku novadā, autoceļa Ozolnieki-Dalbe 9.kilometrā, 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mazda 626" notrieca 1952.gadā dzimušu sievieti, kura brauca ar velosipēdu. Cietusī ar dažādiem lūzumiem nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta 11 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 30 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Desmit no tiem bija autovadītāji, bet 20 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti desmit transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais