Vecāķu iedzīvotāji palīdz notvert policijas meklēšanā esošu personu

Pateicoties Vecāķu iedzīvotāju aktivitātei, Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbiniekiem izdevies aizturēt meklēšanā esošu, jau iepriekš sodītu personu, kura turklāt mēģināja izdarīt jaunu noziegumu - nozagt automašīnas riepas.

Vakar kāds Vecāķu iedzīvotājs, pamanot kaimiņa sētas pagalmā pie automašīnas rosoties nepazīstamu personu un izlauztus sētas nožogojuma dēļus, un pasaucot palīgā vēl kādu kaimiņu, riteņu montētāju pašu spēkiem aizturēja un izsauca policiju.

Policijas darbinieki, notikuma vietā aizturot vīrieti un pārbaudot aizturētā personas datus, noskaidroja, ka vīrietis jau iepriekš sodīts par zādzībām, turklāt aizturēšanas brīdī bija jau izsludināts meklēšanā.

Aizturētais nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

RPP pateicas un izsaka atzinību Vecāķu iedzīvotājiem par vērību, aktivitātēm un operatīvu informācijas sniegšanu atbildīgajiem dienestiem.

Latvijā

„Biju uzrakstījis vēstuli Smiltēnam: lūdzu, ieviesiet Saeimā valodas konsultantu, kas pierakstītu katra deputāta kļūdu. Latviešu valoda deputātiem ir briesmīga! Ko dara Valodas centrs? Viņi vārās savā sulā! Izdod kaut kādas brošūras, tērē naudu diskusijām, kurās paši piedalās... Ja tagad deputātus sūta uz valodas pārbaudi, tas ir pāķiski! Kā viņus vispār varēja ievēlēt? Dzīvojam kā ģerevņā...” TV24 raidījumā „Nedēļa. Post scriptum” savu sašutumu pauž izcilais kinorežisors un scenārists Jānis Streičs.