Rīgā drosmīga aculieciniece palīdz aizturēt spogulīšu zagļus

Vakar, 17.jūnijā Rīgā, pateicoties drosmīgai aculieciniecei, likumsargi aizturēja vīrieti un sievieti aizdomās par atpakaļskata spoguļu zādzību no BMW markas automašīnas.

Svētdien ap pulksten 18:00 Rīgā vienā no Stabu ielas māju pagalmiem kāda sieviete pamanīja, ka divas personas nozog BMW markas automašīnai atpakaļskata spogulīšus. Par redzēto aculieciniece ziņoja policijai un sekoja iespējamajiem zagļiem.

Neilgi pēc izsaukuma policijas ekipāža Valmieras ielas rajonā aizturēja aizdomās turamos - vīrieti un sievieti, uz kuriem norādīja aculieciniece. Pie aizturētā 1963.gadā dzimušā vīrieša un 1990.gadā dzimušās sievietes policisti atrada automašīnas BMW spogulīšus. Aizdomās turamie jau agrāk sodīti par dažādām zādzībām. Policijas darbinieki viņus nogādāja izolatorā.

Rīgas policijā pret aizturētajiem sākts kriminālprocess par zādzību un turpinās izmeklēšana. Likumsargi pateicas drosmīgajai aculieciniecei, kas ziņoja par likumpārkāpumu.

Latvijā

Dabas aizsardzības pārvaldes vadītais projekts LIFE REEF veic zinātniskās izpētes darbus Baltijas jūras Latvijas ekskluzīvajā ekonomiskajā zonā. Apsekojot Alku sēkli, pētnieki secinājuši, ka šajā vietā jūras dzīles krasi atšķiras no citām vietām Baltijas jūrā, jo ierastās akmeņainās gultnes vietā saskatāmas pilsētvides infrastruktūrai līdzīgas pazīmes.

Svarīgākais