Neretā avarējusi mašīna ar četriem bērniem

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos uz valsts ceļiem gāja bojā viens cilvēks un vēl divi smagā stāvoklī nogādāti slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Mārupes novadā, autoceļa Salaspils-Babīte 31.kilometrā, 1981.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Ford", notrieca velosipēdistu, 1948.gadā dzimušu vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Jūrmalā, Bulduru prospektā, pagaidām neidentificēts motocikla vadītājs nobrauca no ceļa, aizķēra pretējā brauktuves pusē esošu koku un iebrauca žogā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš arī atradās uz motocikla un ar smagām traumām nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā. Slimnīcā nogādāts arī vēl viens pagaidām neidentificēts vīrietis, kurš avārijas brīdī atradās uz motocikla. Otram vīrietim mediķi arī konstatēja smagas traumas, un viņš atrodas reanimācijas nodaļā. Pašlaik policijas darbinieki noskaidro notikušās avārijas apstākļus un transportlīdzekļa vadītāju.

Neretas novadā pagaidām neidentificēts vadītājs, vadot norakstītu automašīnu "Audi 80", nobrauca no ceļa un apgāzās. No avarējušās automašīnas slimnīcā nogādāts 2000.gadā dzimis zēns, bet vēl trīs nepilngadīgajiem - 1998.gadā dzimušam jaunietim, 2010. un 2011.gadā dzimušiem puisēniem - sniegta medicīniskā palīdzība un tie atlaisti mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki, un viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrēta 41 avārija, kurās cieta 16 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 27 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, bet 19 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 13 transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un 11 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais