Par trim slepkavībām uz mūžu notiesātais atzīstas vēl vienas slepkavības pastrādāšanā

Kāds par trīs slepkavību pastrādāšanu uz mūžu notiesāts vīrietis atzinies vēl vienā slepkavībā un smagu miesas bojājumu nodarīšanā.

Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Laura Pakalne aģentūru LETA informēja, ka Rīgas tiesas apgabala prokuratūras prokurore tiesai nodevusi krimināllietu, kurā kāds vīrietis ir apsūdzēts par slepkavību sevišķi pastiprinošos apstākļos un smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Saskaņā ar lēmumu par lietas nodošanu tiesai 1982.gadā dzimušais vīrietis ir atzinies nodarītajā, jau izciešot mūža ieslodzījumu, kas viņam piespriests par trīs citu slepkavību pastrādāšanu.

Soda izciešanas laikā apsūdzētais atzinies vēl vienas sievietes slepkavībā un smagu miesas bojājumu nodarīšanā citai sievietei. Noziedzīgās darbības vīrietis veicis 2005.gadā.

Lieta nodota Rīgas apgabaltiesai.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais