Policija lūdz palīdzēt atpazīt iespējamos noziedzniekus

© Valsts policija

Rīgas policijas darbinieki meklē divus vīriešus aizdomās par nelikumīgu kredītkaršu izmantošanu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Daiga Kondrāte.

10.maijā kāds vīrietis ziņoja policijai, ka viņam Rīgas centrā nozagta kredītkarte, kamēr viņš bija aizmidzis sabiedriskā transporta pieturā. Izmeklēšanā atklājās, ka no kartes noņemta arī nauda. Policijas darbinieki sāka kriminālprocesu par nelikumīgu kredītkartes izmantošanu, kā arī par zādzību.

Policija saņēmusi vairākus iesniegumus par līdzīgiem gadījumiem Rīgā un aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem. Likumsargi lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuri atpazīst minētos vīriešus un ziņot, zvanot pa tālruni 67086225, 67086200 vai 110.

Latvijā

Dabas aizsardzības pārvaldes vadītais projekts LIFE REEF veic zinātniskās izpētes darbus Baltijas jūras Latvijas ekskluzīvajā ekonomiskajā zonā. Apsekojot Alku sēkli, pētnieki secinājuši, ka šajā vietā jūras dzīles krasi atšķiras no citām vietām Baltijas jūrā, jo ierastās akmeņainās gultnes vietā saskatāmas pilsētvides infrastruktūrai līdzīgas pazīmes.

Svarīgākais