Ugunsgrēkā saimniecības ēkā iet bojā vīrietis

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 7.jūnija plkst.6:30 līdz 8.jūnija plkst.6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 49 izsaukumus. Kopumā dzēsts 31 ugunsgrēks, veikti 16 glābšanas darbi, bija arī divi maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos cieta un bojā gāja viens cilvēks.

Vakar, plkst.23:03, VUGD saņēma informāciju, ka Daugavpils novada, Skrundalienas pagastā, deg šķūnis. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg saimniecības ēka 180m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 44 gadus vecs vīrietis. Iespējamos ugunsgrēka iemeslus noskaidro Valsts policija.

Vakar, plkst.19:21, paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks izcēlās Rīgā, Dārziņos. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu dzīvojamā māja ar mansardu jau deg pilnā platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 50 gadus vecs vīrietis. Kopējā degšanas platība bija 150m2. Lielā karstuma ietekmē cieta arī divas blakus esošās mājas un vieglā automašīna.

Vakar, plkst.11:40, VUGD saņēma informāciju no iedzīvotājiem, ka Krāslavā Jāņupītes ūdenskritumā atrodas astoņi pīlēni, kuri paši saviem spēkiem nevarēja no tā izkļūt ārā. Ugunsdzēsēji glābēji pīlēnus izcēla no ūdenskrituma un nogādāja drošā vietā krastā.

Svarīgākais