Daugavpilī un Ludzā atsavina gandrīz 208 000 cigarešu

Aizvadītās nedēļas nogalē, veicot profilaktiskos pasākumus cīņā pret akcizēto preču nelegālo apriti Latgalē, policijas darbinieki Daugavpilī un Ludzā atsavinājuši gandrīz 208 000 nelegālo cigarešu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne, Kriminālpolicijas biroja darbinieki sadarbībā ar Ludzas iecirkņa kolēģiem Kārsavas novadā apturēja automašīnu "Opel", ar kuru pārvietojās divi 1982.gadā dzimušie rēzeknieši.

Transportlīdzekļa apskates laikā tajā tika atrasti un atsavināti 145 000 nelegālu cigarešu.

Minētās personas ar savu transportlīdzekli arī mēģināja bēgt no policijas darbiniekiem. Par notikušo sākts kriminālprocess, transportlīdzeklis, ar kuru pārvietotas nelegālās cigaretes, aizturēts.

Savukārt Daugavpilī, veicot izmeklēšanu agrāk sākta kriminālprocesa ietvaros, kriminālpolicijas darbinieki atsavinājuši aptuveni 63 000 nelegālo cigarešu.

Latvijā

Kādus auto izvēlas Latvijas iedzīvotāji? Kāds ir mašīnu vidējais vecums? Un kas attur iegādāties šobrīd plaši popularizētos elektroauto, kuru iegādi atbalsta arī valsts? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz nesen veikts pētījums, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.