Par sievas saduršanu aizturēts vīrietis

Sestdien, 2.jūnijā Brīvības ielas iedzīvotāji izsauca ātro medicīnisko palīdzību un ziņoja, ka kaimiņu dzīvoklī vīrs ar nazi sadūris sievu, informē Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Notikuma vietā ieradās arī policijas ekipāža un aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu aizturēja 1955.gadā dzimušu vīrieti. Savukārt ievainoto sievieti ar smagiem miesas bojājumiem mediķi nogādāja slimnīcā.

Vēlāk, izmeklēšanas gaitā policisti noskaidroja, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlās konflikts starp sievu un vīru. Sieviete atteicās dot naudu vīram alkohola iegādei. Tas vīrieti sadusmoja un viņš ar nazi iedūra dzīvesbiedrei vēderā.

Likumsargi aizdomās turēto vīrieti nogādāja iecirknī smagā alkohola reibumā. Viņš notikušo neatcerējās un savu rīcību paskaidrot nevarēja.

Policijā sākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu un turpinās izmeklēšana.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais