Uz prāmja aiztur divus Lietuvas pilsoņus ar Zviedrijā zagtu "Hyundai i30" automašīnu

Vakar Rīgas policija sadarbībā ar kolēģiem Zviedrijā uz prāmja Stokholma-Rīga aizturēja divus Lietuvas pilsoņus ar Zviedrijā zagtu "Hyundai i30" automašīnu, informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Daiga Kondrāte.

Vakar no rīta Rīgas policija saņēma informāciju no Zviedrijas policijas, ka uz prāmja maršrutā Stokholma-Rīga atrodas divi Lietuvas pilsoņi ar zagtu automašīnu. Kad prāmis pietauvojās Rīgas ostā, likumsargi aizturēja 1951. un 1971.gadā dzimušus vīriešus.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana, kā arī sadarbībā ar kolēģiem Zviedrijā likumsargi lems par tālāko rīcību ar aizturētajiem un zagto automašīnu.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais