Iereibis stopētājs sievietei nozog pirms trim dienām iegādātu automašīnu

Pagājušajā nedēļā kāda sieviete, dodoties no Ogres uz Rīgu, pa ceļam savā automašīnā uzņēma stopētāju. Rīgā sieviete apstājās pie kāda tirdzniecības centra un lūdza pasažieri uzgaidīt 15 minūtes, jo viņai esot ātri jānokārto kādas darīšanas.

Pēc atgriešanās sieviete solīja turpināt ceļu, tādēļ stopotājs palika automašīnā. Diemžēl sieviete automašīnas salonā aizmirsa transportlīdzekļa aizdedzes atslēgas.

Dažas minūtes vēlāk, kad auto īpašniece atgriezās stāvvietā, viņa konstatēja, ka automašīna vairs neatrodas savā iepriekšējā vietā, tādēļ par iespējamo zādzību ziņoja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldei.

Mirkli vēlāk policija konstatēja, ka automašīna ir tikai pāris simtu metru attālumā no stāvvietas un tās vadītājs ir izraisījis ceļu satiksmes negadījumu.

Aizdomās par automašīnas zādzību policija aizturēja 37 gadus veco stopētāju un nogādāja iecirknī. Aizturētajam vīrietim būs arī jāatbild par negadījuma izraisīšanu, vadot transportlīdzekli alkohola reibumā, jo viņa izelpā konstatējām 3,78 promiles alkohola.

Negadījums notika 15.maijā, un sieviete savu "Peugeot" automašīnu bija iegādājusies tikti trīs dienas pirms tā nozagšanas.

Policija aicina autovadītājus būt piesardzīgiem un izvērtēt situāciju un iespējamos riskus, pieņemot lēmumu par stopētāja ņemšanu savā mašīnā.

Svarīgākais