Kārsavā ar mopēdu avarējuši un cietuši divi zēni

Vakar Kārsavā, avarējot ar mopēdu, cietuši divi nepilngadīgie.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka 1998. un 2003.gadā dzimuši zēni Stacijas ielā, braucot ar mopēdu, netika galā ar tā vadību un nokrita. Abi cietušie brāļi ar traumām nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Dzegužu ielā, 1949.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" sadūrās ar motociklu "Yamaha", kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Grobiņas novada Medzes pagastā 1969.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "VW Polo" notrieca velosipēdistu, 1980.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 35 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Desmit no tiem bija autovadītāji, bet 25 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 11 transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji, kā arī astoņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais