Talsu novadā no ceļa nobraucis un apgāzies autobuss, cietis viens cilvēks

Vakar Talsu novadā autobuss nobraucis no ceļa un apgāzies; ceļu satiksmes negadījumā cietis viens cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Negadījums noticis ap plkst.18 Talsu novada Ģibuļu pagastā. Autobusa "Setra" vadītājs, braucot pa meža ceļu, netika galā ar vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Avārijā bojāts autobuss un cietis pasažieris - 1976.gadā dzimis vīrietis.

Vakar ap plkst.18.30 Liepupes pagastā persona bez autovadītāja apliecības, izdarot vairākus rupjus ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus, izraisīja avāriju. Šī persona ar automašīnu "Audi 100" nepalaida pa galveno ceļu braucošu automašīnu "Nissan Terrano", kā rezultātā bojāti abi spēkrati un cietuši 1982. un 2004.gadā dzimuši "Audi 100" pasažieri.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, avārijās cietuši deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas desmit avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 47 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 20 no tiem bija autovadītāji, 27 - velosipēdu un motorolleru vadītājs.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 18 transportlīdzekļu vadītāji - astoņi autovadītāji un desmit velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais