Ceļu policija aptur automašīnu pilnu ar zagtiem metāliem

Šonakt Rīgā Ceļu policijas darbinieki apturēja kādu Ford Transit markas automašīnu un kravas nodalījumā atrada, iespējams, zagtus metāla izstrādājumus.

Piektdienas naktī kāds aculiecinieks ziņoja Rīgas policijai, ka Maskavas ielā no dārziņiem aizdomīgi vīrieši zog metāla stabus un vārtus. Notikuma vietā ieradās tuvākā Ceļu policijas ekipāža un aizturēja 1985., 1989. un 1991.gadā dzimušus vīriešus. Iespējamie zagļi bija izrakuši vairākus metāla stabus un sakrāvuši tos kravas Ford Transit markas automašīnā. Policisti aizdomās turamos vīriešus aizturēja, kad tie jau bija iekāpuši automašīnā un uzsākuši kustību. Likumsargiem ir aizdomas, ka atrastie metāla izstrādājumi varētu būt no vairākām teritorijām Rīgā.

Aizturētie vīrieši jau agrāk tiesāti par dažādām nelikumīgām darbībām. Par notikušo Rīgas policijā sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais