Šorīt avārijā Vecumnieku novadā gājis bojā vīrietis

Šorīt Vecumnieku novadā avārijā gājis bojā automašīnas vadītājs, savukārt automašīnas pasažiere ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, pēc sākotnējas informācijas, ap plkst.5 Skaistkalnes pagastā, uz autoceļa Kurmene-Skaistkalne, 1952.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Passat Variant", nobrauca no ceļa grāvī. Transportlīdzekļa vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta automašīnas pasažiere - 1943.gadā dzimusi sieviete.

Vakar, 9.maijā, ap plkst.18 Cēsīs, Viestura ielā, 1948.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Mitsubishi Lancer" vadību un nobrauca no ceļa pļavā. Pēc avārijas neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde autovadītājam sniedza medicīnisko palīdzību, taču vīrietis notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā.

Rīgas reģionā reģistrētas 34 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 45 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Desmit no tiem bija autovadītāji, 35 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 17 transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un 15 velosipēdu un motorolleru vadītāji.