Daugavpils novadā apgāžas automašīna ar iereibušu vadītāju

Vakar Daugavpils novadā iereibis vadītājs ar vieglo automašīnu nobrauca no ceļa un apgāzās.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Lauceses pagastā uz lauku ceļa kāds 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes-Benz C180", netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Automašīnas vadītājs ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts slimnīcā. Medicīniskā palīdzība sniegta arī automašīnas pasažierei - 1954.gadā dzimušai sievietei, kurai ārsti konstatēja atslēgas kaula lūzumu un alkohola reibumu. Cietusī no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt Kārsavas novadā 1990.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, vadīja automašīnu "Audi 100", nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere - 1990.gadā dzimusi sieviete. Abi cietušie ar traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 45 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, kurās cietuši astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 19 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji, 12 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti desmit transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.