Naktī Dreiliņos iereibis jaunietis avārijā sadauza vairākas automašīnas stāvlaukumā

Naktī no piektdienas uz sestdienu iereibis jaunietis Dreiliņu mikrorajonā izraisījis avāriju, sabojājot vairākas automašīnas stāvlaukumā Dzilnas ielā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Lita Juberte.

Policija izsaukumu uz avārijas vietu Dzilnas ielā saņēmusi šonakt plkst.4.41. Ierodoties notikuma vietā, policija konstatējusi, ka 17 gadus vecs jaunietis alkohola reibumā izraisījis avāriju stāvlaukumā, sabojājot vairākas automašīnas.

"Pagaidām vēl nav precīzas informācijas cik automašīnas stāvlaukumā ir cietušas, kā arī vēl nav zināms precīzs alkohola promiļu daudzums jaunieša organismā," piebilda Juberte.

Kopā valstī aizvadītajā diennaktī reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta viens cilvēks. Avārijās bojā gājušo aizvadītajā diennaktī nav.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas darbinieki arī aizturējuši 28 transportlīdzekļu vadītājus, kuri bija nolēmuši pie stūres sēsties alkohola reibumā. Notverti 14 iereibuši autovadītāji un 14 iereibuši velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Svarīgākais