Avārijā smagi cietis motocikla vadītājs un pasažieris

Vakar Valkas novadā motocikla un vieglās automašīnas sadursmē smagi cietis motocikla vadītājs un pasažieris.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Valka-Rūjiena 25.kilometrā 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu "Yamaha", iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu "VW Golf". Ceļu satiksmes negadījumā cieta motocikla vadītājs un pasažieris - 1991.gadā dzimis vīrietis. Abi cietušie ar politraumām nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Braslas ielā, sadūrās automašīna "Audi", kuru vadīja 1938.gadā dzimis vīrietis, un motocikls "Suzuki", kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Daugavgrīvas ielā, zem Vanšu tilta, 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mazda", sadūrās ar velosipēdu, kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēdists, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, kurās cietuši trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 21 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, 12 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.