BMW šoferis izsit zobu trolejbusa vadītājam

Vakar Rīgā, Dzelzavas ielas trolejbusu galapunktā, kāds agresīvs automašīnas BMW šoferis piekāvis "Rīgas satiksmes" trolejbusa vadītāju.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Daiga Kondrāte, svētdienas vakarpusē Dzelzavas ielā kāds 1984.gadā dzimis vīrietis izkāpa no savas BMW markas automašīnas un, piegājis pie viena no trolejbusiem, iesita tā vadītājam pa seju.

Rezultātā cietušajam tika pārsista lūpa un izsists zobs. Pēc tam uzbrucējs no notikuma vietas aizbēga. Konflikts it kā esot izcēlies par kādu no manevriem, kuru veicis viens no vadītājiem.

Cietušais šoferis izsauca policiju un noraksturoja uzbrucēju, kā arī bija piefiksējis viņa automašīnas valsts numuru. Likumsargi izsludināja aizdomās turamās personas meklēšanu.

Tās pašas dienas vakarā Ceļu policijas darbinieki minēto BMW automašīnu apturēja par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu un secināja, ka tās vadītājs tiek meklēts arī par citiem likumpārkāpumiem. 1984.gadā dzimušais vīrietis tika nodots Rīgas reģiona pārvaldes policijas darbiniekiem.

Policijā sākts kriminālprocess par vieglu miesas bojājumu nodarīšanu. Turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus.