Jūrmalā vīrieti aiztur par savas sievas slepkavību

Vakar vienā no Jūrmalas privātmājām policijas darbinieki aizturēja kādu vīrieti aizdomās par savas sievas slepkavību.

8.aprīlī Jūrmalā, kādā privātmājā savā dzīvesvietā tika atrasts 1952.gadā dzimušas sievietes līķis. Mirušās vīrs bija izsaucis ātro medicīnisko palīdzību, taču, ierodoties notikuma vietā, mediķi konstatēja, ka sieviete ir mirusi un tika izsaukta policija.

Sākotnējā informācija liecināja, ka sieviete mirusi dabiskā nāvē, tomēr pēc ekspertīzes slēdziena tika konstatēts, ka 1952.gadā dzimusī sieviete mirusi vardarbīgā nāvē. Jūrmalas policijas darbinieki 10.aprīlī, aizdomās par sievas slepkavību, aizturēja 1960.gadā dzimušu vīrieti. Aizdomās turamais policijai savu rīcību nepaskaidroja.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu, kā arī turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu notikušā iemeslus.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais