Saistībā ar traģisko negadījumu Kaķīškalnā policijā sākts kriminālprocess

Saistībā ar sestdien, 7.aprīlī, Siguldā Kaķīškalnā notikušo negadījumu, kad, šļūcot lejā no kalna, trīs jauni vīrieši ietriecās kokā un viens no viņiem gājis bojā, policijā sākts kriminālprocess.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis informē, ka process, lai noskaidrotu precīzus lietas apstākļus, sākts pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, sestdienas vakarā trīs vīrieši, izmantojot plēvi vai līdzīga materiāla izstrādājumu, braukuši no kalna pa nenokusušo sniegu. Viens no vīriešiem pa ceļam no plēves nokritis, bet divi pārējie - ietriekušies kokā. Viens no viņiem - 1985.gadā dzimis vīrietis - gājis bojā, bet otrs - 1991.gadā dzimušais - ar smagām traumām nogādāts slimnīcā. Ar nedaudz vieglākiem ievainojumiem slimnīcā nogādāts arī 1992.gadā dzimis vīrietis, kurš pa ceļam jau bija nokritis no plēves.

To, vai trijotne bija kādu apreibinošu vielu iespaidā, noskaidros ekspertīzē, sacīja Sadovskis.

Kaķīškalnā slēpošanas trases patlaban nedarbojas, jo sezona tur tika slēgta 1.aprīlī, tādējādi arī trase bija brīvi pieejama, skaidroja policijas pārstāvis.

Svarīgākais