Automašīnu sadursmē Nīcas pagastā cieš trīs cilvēki

Šorīt divu automašīnu frontālā sadursmē Nīcas pagastā uz kritiskā stāvoklī esošā autoceļa A11 cietuši trīs cilvēki, no kuriem divi nogādāti slimnīcā, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Ceļu satiksmes negadījums noticis šorīt plkst.8 uz autoceļa Liepāja-Lietuvas robeža. 1973.gadā dzimusī automašīnas BMW vadītāja nav izvēlējusies ceļa stāvoklim un laika apstākļiem atbilstošu ātrumu, nav tikusi galā ar automašīnas vadību un tādēļ iebraukusi pretējā braukšanas joslā, kur notika frontāla sadursme ar automašīnu "Škoda Octavia". Negadījumā cietusi BMW vadītāja un viņas 1963.gadā dzimusī pasažiere, kā arī 1956.gadā dzimušais "Škodas" vadītājs. Slimnīcā nogādāti abu automašīnu vadītāji.

1973.gadā dzimusī sieviete ievietota slimnīcas traumatoloģijas un ortopēdijas nodaļā ar dažādiem sasitumiem un lūzumiem. 1956.gadā dzimušais vīrietis arī ievietots traumatoloģijas un ortopēdijas nodaļā ar sasitumiem, informēja slimnīcā.

Kā ziņots, autoceļa A11 posms no Nīcas līdz Lietuvas robežai ir kritiskā tehniskā stāvoklī, tādēļ Rucavas novada dome aicina Rucavas un Nīcas novada iedzīvotājus, kā arī vietējos un starptautiskos kravu un pasažieru pārvadātājus parakstīt Rucavas novada domes vēstuli, kurā valsts amatpersonām norādīts uz šo problēmu, aģentūru LETA iepriekš informēja Rucavas novada pašvaldībā.

"Ceļa pamatne ir nolietota, un brauktuve strauji sabrūk. Tiek apdraudēta skolēnu pārvadāšana ar skolu autobusiem, kā arī tiek apdraudēta neatliekamās medicīniskās palīdzības un glābšanas dienestu darbība," teikts Rucavas novada domes paziņojumā masu medijiem.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons, izvērtējot Latvijas Televīzijā "(LTV) 5.septembrī pārraidīto raidījumu "Lībieši. Tad un tagad", atzinis daļējus redakcionālo vadlīniju principu pārkāpumus, liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais