Uz Vidzemes šosejas četru automašīnu sadursmē cietuši četri cilvēki

Vakar uz Vidzemes šosejas notikusi četru automašīnu sadursme, kurā vieglas traumas guvuši četri cilvēki, tostarp 12 gadus veca meitene, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Ceļa 47.kilometrā vakar sadūrās automašīna "Toyota", kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis, "Volkswagen" ar pagaidām nenoskaidrotu vadītāju, "Volvo", kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis, un "Jeep Wrangler", kuru vadīja 1971.gadā dzimusi sieviete.

Pēc avārijas uz slimnīcu tika nogādāts 1976.gadā dzimis vīrietis, kurš gan pēc pirmās medicīniskās palīdzības saņemšanas atlaists mājās, un 1945.gadā dzimusi sieviete. Savukārt 1971.gadā dzimusi sieviete un 2000.gadā dzimusi meitene atteikušās doties uz slimnīcu.

Salacgrīvas pagastā vakar automašīnas "Ford Mondeo" vadītājs, 1955.gadā dzimis vīrietis, pagaidām nezināmu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās stabā un to nolauza. Vadītājs nogādāts slimnīcā.

Rugāju pagastā, uz autoceļa Balvi-Rugāji, 1973.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo S70" nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Šajā negadījumā cieta automašīnas pasažiere, 1972.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, A. Saharova un Keldiša ielas krustojumā, vakar saskrējās automašīna "BMW 540" un trolejbuss "Škoda", kuru vadīja 1949.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta 1976.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā. Tāpat Rīgā vakar cietusi kāda maršruta taksometra pasažiere, jo Ilūkstes ielā mikroautobuss sadūrās ar kādu automašīnu. Cietusī 1991.gadā dzimusī jauniete ar galvas smadzeņu satricinājumu un kakla daļas hiperekstenzijas sindromu nogādāta slimnīcā.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 38 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 17 Rīgas reģionā. Vakar avārijās cietuši 11 cilvēki, bojā gājušo nav. Pie stūres reibumā vakar pieķerti pieci autovadītāji un 11 velosipēdisti un motorolleru vadītāji.