Daugavpils novadā meža būdā atrod nosalušu vīrieti un sievieti

Pirmdien, 2.novembrī, Daugavpils novada Naujenes pagasta mežā paštaisītā būdā atrasta mirusi, visticamāk, nosalusi, kāda 1950.gadā dzimusi sieviete un kāds pagaidām nenoskaidrots vīrietis.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīga pienākumu izpildītāja Anastasija Laizāne aģentūru LETA informēja, ka mirušos cilvēkus, pastaigājoties ar savu suni pa mežu, ārpus darba laika nejauši uzgājis kāds policijas darbinieks.

Notikuma vietas apskates laikā konstatēts, ka vīrietis un sieviete paštaisītajā miteklī dzīvojuši jau ilgāku laiku. Šeit ticis gatavots arī ēdiens - atrastas vārītas sēnes.

Policijas darbinieki neizslēdz arī iespēju, ka vīrietis un sieviete vispirms saindējušies, viņiem kļuvis slikti un tikai pēc tam viņi nosaluši.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas. Lai noskaidrotu mirušās sievietes un vīrieša patiesos nāves cēloņus, nozīmēta tiesu medicīnas ekspertīze.

Latvijā

Efektīvai valsts austrumu robežas aizsardzībai par pilna laika vienībām būtu jāpārveido vismaz divi pierobežas Zemessardzes bataljoni, sociālajā tīklā "Facebook" norādījis Ziemeļvalstu noturības organizācijas (CIREN) līdzdibinātājs, bijušais Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons.

Svarīgākais