Ogrē avārijā cietuši četri cilvēki, tostarp trīs pusaudzes

Vakar Ogrē ceļu satiksmes negadījumā cietuši četri cilvēki, starp tiem trīs nepilngadīgie un vieglās automašīnas vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.15.10 Brīvības ielā 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chrysler Voyager", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas vadītājs un pasažiere - 2000.gadā dzimusi meitene. Savukārt notikuma vietā mediķi sniedza medicīnisko palīdzību vēl divām 2000.gadā dzimušām meitenēm.

Plkst.19.30 Rīgā, Satekles ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 1980.gadā dzimušu vīrieti un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais gājējs ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Savukārt plkst.8.10 Liepājā, 14.novembra bulvārī, 1964.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel Astra" un veicot apdzīšanas manevru, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Ar dažādām traumām automašīnas vadītāja nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 31 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 16 no tiem bija autovadītāji, 15 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji, viens velosipēdists.