Policijas operācijā aiztur Bolderājas narkodīleri

Šonakt, Bolderājā policijas operācijā aizturēts ilgi meklēts nakodīleris un divi līdzdalībnieki. Aizturētajiem atsavināti 10 grami metamfetamīna.

Pirms pusgada Rīgas policijā tika uzsākta izmeklēšana par narkotisko vielu nelegālu tirdzniecību Bolderājas teritorijā. Aizdomās turētā persona bija zināma, tomēr viņš nelikumīgās darbības veica tik profesionāli un piesardzīgi, ka policijai bija grūti pierādīt personas vainu. Narkodīlerim bija izveidots savs klientu loks un stratēģija kā tirgot narkotiskās vielas, policijai nemanot.

Naktī no 20.marta uz 21.martu Rīgas policijas darbinieki un Speciālo uzdevumu vienība Rīgā, Miglas ielā aizturēja 1969.gadā dzimušu vīrieti un divus viņa līdzzinātājus - 1980.gadā dzimušu vīrieti un 1984.gadā dzimušu sievieti, aizdomās par nelikumīgu narkotisko vielu tirdzniecību.

Galvenais aizdomās turamais jau iepriekš sodīts par slepkavību un pavadījis cietumā 15 gadus. Abi līdzdalībnieki arī iepriekš bijuši sodīti par dažādiem likumpārkāpumiem. Aizdomās turētā mājā tika veikta kratīšana, atsavināti svari un 10 grami metamfetamīna.

Latvijā

Latvijā reģistrētā bezdarba līmenis šogad septembra beigās bija 5,1% no ekonomiski aktīvo iedzīvotāju skaita, kas ir par 0,2 procentpunktiem mazāk nekā augusta beigās, liecina Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) publiskotā informācija.

Svarīgākais