Par 73 gadus vecas sievietes aplaupīšanu Pasienes pagastā aizturēti trīs jaunieši

Veicot izmeklēšanu sāktajā kriminālprocesā, aizdomās par kādas 73 gadus vecas sievietes aplaupīšanu Zilupes novada Pasienes pagastā policijas darbinieki aizturējuši divus 1992. un vienu 1994.gadā dzimušu jaunieti.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne, visi trīs aizturētie ir vietējie iedzīvotāji, kas jau agrāk bija nonākuši policijas redzeslokā. Savu vainu jaunieši atzinuši. Izmeklēšana turpinās.

Jau ziņots, ka 13.janvāra naktī Zilupes novada Pasienes pagastā trīs nenoskaidroti vīrieši ielauzās privātmājā pie vientuļās neaizsargātās sirmgalves un, piedraudot viņai ar nazi, nolaupīja naudu un pārtikas produktus.

Latvijā

Latvijas valsts budžetā pagājušajā gadā, rēķinot atbilstoši Eiropas kontu sistēmas (EKS 2010) metodoloģijai, bija deficīts 931,7 miljonu eiro apmērā jeb 2,4% no iekšzemes kopprodukta (IKP), liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētie jaunākie dati par valsts budžeta deficīta un valsts parāda notifikācijas rezultātiem.

Svarīgākais