Rīgā policija aiztur laupītāju

© Valsts policija

Pirmdien Rīgas policijas darbinieki aizturēja 1977.gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par vairāku laupīšanu un zādzību veikšanu.

5.martā policija saņēma iesniegumu no kādas sievietes par laupīšanu Artilērijas ielas kāpņu telpā, ko veica cietušajai nepazīstams vīrietis, pielietojot fizisku spēku. Laupīšanas laikā sievietei tika atņemta soma ar personīgajām mantām.

Pret aizturēto Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki sāka kriminālprocesu par laupīšanu. Izmeklēšanas laikā likuma sargi noskaidroja un aizturēja agrāk sodītu, 1977. gadā dzimušu vīrieti, nra.lv informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākā speciāliste Daiga Kondrāte.

Policijas darbiniekiem ir aizdomas, ka aizturētais vīrietis jau iepriekš veicis noziedzīgas darbības, tādēļ lūdz atsaukties ikvienu, kas varētu būt cietis no attēlā redzamā vīrieša, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086330, 67086327, 67086302 vai 110.

Latvijā

Latvijas valsts budžetā pagājušajā gadā, rēķinot atbilstoši Eiropas kontu sistēmas (EKS 2010) metodoloģijai, bija deficīts 931,7 miljonu eiro apmērā jeb 2,4% no iekšzemes kopprodukta (IKP), liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētie jaunākie dati par valsts budžeta deficīta un valsts parāda notifikācijas rezultātiem.

Svarīgākais