Varakļānu novadā sadūries kravas vilciens un vieglā automašīna

Vakar Varakļānu novadā dzelzceļa maršruta Rīga - Zilupe 182.kilometrā uz dzelzceļa pārbrauktuves "Smilšukalns" sadūrās kravas vilciens un vieglā automašīna, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kā liecina sākotnējā informācija, 1978.gadā dzimis vieglās automašīnas "Opel Omega Caravan" vadītājs neievēroja luksoforā degošo aizlieguma signālu "Aizliegts uzbraukt uz pārbrauktuves", kā rezultātā notika sadursme. Cilvēki sadursmē nav cietuši, bet bojāta automašīna un vilciena kāpnes.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti kopumā 53 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņos cietuši cilvēki.

Vakar Rīgā ceļu satiksmes negadījumā cietis gājējs. Rīgā, Lokomotīves ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna uzbrauca gājējam, 1969.gadā dzimušam vīrietim, kurš ievietots slimnīcā.

Babītes novadā autoceļa Rīga-Ventspils 15.kilometrā pagriezienā uz Priežciemu 1957.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Peugeot Expert" nobrauca no brauktuves un iebrauca grāvī. Avārijā vieglas traumas guva automašīnas vadītājs, 1977.gadā dzimusi sieviete, kā arī 2009., 2007. un 2005.gadā dzimušas meitenes un 1998.gadā dzimis pusaudzis. Cietušajiem sniegta medicīniskā palīdzība negadījuma vietā.

Neizvēloties drošu braukšanas ātrumu, vakar 1952.gadā dzimis automašīnas "MB Sprinter" vadītājs uz šosejas Rīga - Ventspils, braucot virzienā no Slokas uz Spuņciemu, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā vakar Turgeņeva un Elijas ielas krustojumā sadūrās automašīna "Opel", kuru vadīja 1944.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "SAAB", kuru vadīja 1971.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta 1987.gadā dzimusi sieviete, kura pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atteicās no došanās uz slimnīcu, un automašīnas "SAAB" vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēts 21 ceļu satiksmes negadījums, četrās avārijās cietuši cilvēki.

Pagājušajā diennaktī avārijās Latvijā nav bojāgājušo.

Svarīgākais