Vairāki cilvēki guvuši traumas uz slidenajām ielām

Neskatoties uz to, ka pamazām iestājas pavasaris, mediķu palīdzība vēl aizvien nepieciešama cilvēkiem, kuri guvuši traumas uz slidenajām ielām.

Kā aģentūrai LETA stāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša, slideno ielu dēļ aizvadītajā diennaktī Kurzemes pusē mediķu palīdzība bijusi nepieciešama divām sievietēm, Latgalē, Vidzemē un Rīgā bijis pa vienam izsaukumam, kur mediķu palīdzība bijusi nepieciešama slideno ielu dēļ.

Kurzemē kāda sieviete kritusi uz slidenas ielas un guvusi ribu lūzumu, savukārt kāda 80 gadus veca kundze, krītot uz slidenas ielas, guvusi rokas lūzumu.

Latgalē 27 gadus vecs vīrietis, krītot slideno ielu dēļ, guvis abu potīšu lūzumu, Vidzemē 53 gadus vecs vīrietis guvis kāju lūzumu, bet Rīgā 39 gadus vecs vīrietis, krītot uz slidenas ielas, guvis gūžu locītavu traumu.

Tāpat Rīgā vakar kāda sieviete guvusi galvas traumu, kad viņai uz galvas uzkritusi no ēkas atdalījusies konstrukcijas detaļa.

Traumas aizvadītajā diennaktī guvuši arī atpūtnieki uz kalniem. Vakar, atpūšoties uz "Lido" kalna, atslēgas kaula lūzumu guvis 20 gadus vecs jaunietis, bet "Baiļos" ribu lūzumu guvis 36 gadus vecs vīrietis.

Svarīgākais