Ādažu novadā avārijā gājusi bojā 23 gadus veca sieviete

Svētdien Ādažu novadā uz Iļķenes ceļa, netālu no sporta šautuvju kompleksa, pēc avārijas gājusi bojā kāda 23 gadus veca sieviete.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka negadījums noticis ap pusdienlaiku un 1988.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel", nobrauca no brauktuves un ietriecās kokā. Automašīnas vadītāja, neskatoties uz mediķu centieniem, no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 20 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 24 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 15 no tiem bija autovadītāji, bet deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - seši autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.