Rīgā pircēji aiztur veikala aplaupītāju

Vakar Rīgā, neilgi pirms deviņiem vakarā kāds vīrietis iegāja vienā no Juglas veikaliem un, pielietojot fizisku spēku, no kases aparāta nolaupīja naudu. Tajā brīdī veikalā ienāca cits apmeklētājs, kurš, redzot notiekošo, uzbrucēju mēģināja aizturēt, nra.lv informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Vīrietis izskrēja no veikala, taču apmeklētājs viņam sekoja. Saprotot, ka tiek tverts noziedznieks, palīgā piesteidzās vēl divi garāmgājēji un trijatā vīrietis tika aizturēts. Pa to laiku arī policija saņēma zvanu par notikušo un mirkli vēlāk uzbrucēju nogādāja iecirknī.

Nolaupīto naudu izdevās atgūt un noskaidrots, ka 1968. gadā dzimušais vīrietis jau agrāk ir tiesāts. Par laupīšanu sākts kriminālprocesu un šobrīd turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Latvijā

Latvijas valsts budžetā pagājušajā gadā, rēķinot atbilstoši Eiropas kontu sistēmas (EKS 2010) metodoloģijai, bija deficīts 931,7 miljonu eiro apmērā jeb 2,4% no iekšzemes kopprodukta (IKP), liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētie jaunākie dati par valsts budžeta deficīta un valsts parāda notifikācijas rezultātiem.

Svarīgākais