Avārijā Ķekavas novadā gājis bojā viens cilvēks un astoņi cietuši

Vakar Ķekavas novadā vieglās automašīnas un mikroautobusa sadursmē gāja bojā viens cilvēks un astoņi guva dažādus ievainojumus.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.18 Bauskas šosejas 12.kilometrā sadūrās vieglā automašīna "Honda Accord", kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs, un mikroautobuss "Mercedes-Benz Sprinter", kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas "Honda" pasažiere, 1971.gadā dzimusi sieviete. Savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti astoņi abu transportlīdzekļu pasažieri. Mikroautobusa vadītājs ceļu satiksmes negadījumā nav cietis.

Savukārt Rīgā, Kalnciema ielā, automašīna "Toyota" notrieca divus gājējus - 1988. un 1989.gadā dzimušus jauniešus. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts 1988.gadā dzimušais jaunietis, kurš bijis alkohola reibumā, bet otrs gājējs no hospitalizācijas atteicies.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 41 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 12 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, kurās cietuši 11 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, desmit no tiem bija autovadītāji, trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi transportlīdzekļu vadītāji, seši autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.